Günün Fırsatı ve Teklifini kaçırmayın. 100 TL ve üstü alışverişlerde kargo bedava.Günün Süper Fırsatı

Örnek Motorsiklet Sticker Modelleri Burada!

Örnek Motorsiklet Sticker Modelleri Burada!

YÜZLERCE MOTORSİKLET STİCKER MODELİ

SÜPER FİYAT, SÜPER TEKLİF FE DİJİTAL’DE!

Her zevke ve beklentiye uygun çeşit ve seçenekleri bulunan motosiklet sticker modelleri, sınırsız hayal gücünden beslenen tasarımlara sahip. Kurumsal amaçlarla kullanılan özel baskılı modellerin haricinde, imaj değiştirmek ve görsel tasarım yapmak için sunulan modeller, farklı soyut desenleri ya da figürleri içeriyor. Düz renkli ürünlerden bayrak motifli modellere, canlı renk kullanımlarından koyu renkli parlak modellere kadar çok zengin çeşitler görülebiliyor. Hayal ürünü kahramanlar, etkileyici imajlar modellerin üzerinde kendine yer buluyor. Bazı modellerin üzerinde firma logoları ya da isimleri de yer alıyor. Çeşitli renklerdeki yan pedler motosikletlerin görünümüne her açıdan farklı bir hava veriyor. İmajların yer aldığı çıkartmalar ilginç hayal ürünü karakterleri de yansıtabiliyor. Tasarımlarda kullanılan motifler ve imajlar özellikle gençlerin ilgisini çekiyor. Motosikletin farklı kısımlarına yapıştırılmak üzere belirli biçimlerde üretilen sticker modelleri, bazı türlerinde sadece yansıttığı figürün şeklinde üretiliyor. Böylelikle aracın üzerinde tek bir figür zeminsiz olarak yer alabiliyor.

Motorsiklet Sticker Modelleri

Motosiklet kullanmayı ve aracınızla ilgilenmeyi seven bir sürücü iseniz, siz de aracınızı diğerlerinden ayıracak yepyeni bir karakteri ona ilginç çıkartmalarla sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz motif, sembol ya da karakterleri yansıtan sticker modellerini inceleyebilir, aracınızın görsel tasarımını seçtiğiniz modelleri yapıştırarak gerçekleştirebilirsiniz. Motosiklet kullanmanın pratik faydalarını yaşarken, keyfini de doya doya çıkarabilirsiniz. Motosiklet kullanmayı seven arkadaşlarınıza ise, hoş sürprizler yapıp beğenecekleri stickerlardan hediye edebilirsiniz.

Tüm kampanyalı motorsiklet stickerlarına göz atmak veya motorsiklet stickerını online satın almak için beğendiğiniz ürünü seçin, sepetinize atın, güvenli bağlantımız üzerinden hemen satın alın. Seçtiğiniz ürünler kapınıza kadar gelsin.


has been added to your cart.
Çıkış yapmak
× Canlı Destek